Szállításról részletesen

FoxPost csomagautomata
 
Díja: 1.190 Ft  Utánvét esetén + 490 Ft
Előnye, hogy az ország számos pontján elérhető, és akkor veheted fel a csomagodat, amikor ɴᴇᴋᴇᴅ kényelmes.
1.) Vásárláskor válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat. 
2.) Miután a Foxpost futár átvette a csomagot a webshoptól, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. 
3.) Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesít a Foxpost. Az üzenetben találsz egy nyitókódot. 
4.) Látogass el az automatához, add meg az nyitókódodat és nyisd ki a rekeszedet: 
a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. 
 
 Ha már fizettél online, kész is vagy. Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál lehetőséged van használni a bankkártyádat. 
Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrzik a csomagodat. 
 
FoxPost házhoz szállítás

Díja: 2.390 Ft  Utánvét esetén + 490 Ft

Csomagkövetés
 
GLS Futárszolgálat
Díja: 
Előreutalás esetén 2.290 Ft
Utánvét esetén +490 Ft
Feladást követően kézbesítés 1 munkanap alatt.
 
GLS CsomagPont
Díja: 2.290 Ft
      
Országosan több mint 400 településen, több mint 1 000 GLS CsomagPont. 
A feladott csomagokat a GLS futár a GLS CsomagPontokban egyedileg meghirdetett időpontban összegyűjti és belföldön a következő munkanapon a megadott címre kézbesíti. 
 
Csomagkövetés
 

Elsőbbségi ajánlott levél

Díja: 1.290 Ft
Az elsőbbségi levél olyan külön jelzéssel ellátott postai küldemény, amelyre a felvételtől a kézbesítésig garantáltan elsőbbségi kezelést biztosít a Magyar Posta Zrt. 
Az elsőbbségi levélküldemények legalább 85%-át a feladást követő munkanap, legalább 97%-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesítik, vagy megkísérlik azok kézbesítését. 
Ajánlott levél:
• Visszakereshetőség, a Posta írásban, feladóvevényen ismeri el a küldemény felvételét, így az egyedi azonosítóval visszakereshető lesz. A küldeményt a címzett (illetve átvételre jogosult személy) részére kézbesítik, amelyet az átvevő aláírással igazol.
 

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve

Díja: 990 Ft Utánvét esetén + 490 Ft

Csomagautomatába történő szállítás:  Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tennie, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordul. A rendelését bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. Nem kell a munkahelyén vagy otthon átvennie a csomagját. A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesítőt küldenek, ezt követően küldeményét 2 munkanapig veheti át az automatában.

Posta Pontra történő szállítás: MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját. 

Postára kézbesítve: Oszágszerte mintegy 2500 postára kérheti csomagját. A csomagátvételt más postai ügyintézéssel is összekötheti. SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény postára érkezéséről. Nem kell otthon várnia a futárt. Munka előtt vagy után egyből mehet a csomagért a postára.

MPL Futárszolgálat házhoz szállítás

Díja: 1.990 Ft Utánvét esetén + 490 Ft

A Magyar Posta a felvett küldeményekre az ÁSZF-jében meghatározott átfutási időt vállalja (ez a feladott csomagok legalább 94 %-ánál a feladást követő munkanapi, legalább 98 %-ánál a feladást követő második munkanapi kézbesítés megkísérlését jelenti), illetve lehetőség van 1 munkanapos időgarancia többletszolgáltatással a garantált következő munkanapi kézbesítésre is.
Nyomkövetés