Gyűrűk

A Napfény ékszer ásvány gyűrűi egyedülálló és varázslatos darabok. Mindegyik gyűrűt gondosan összeválogatott, magas minőségű ásványokból készítek.

Jelenleg hat féle ásvány közül tudsz választani:

Az ametiszt gyűrű a belső béke és harmónia jelképe, segít megőrizni a mentális egyensúlyt és nyugalmat. Az ametiszt ásvány szép lila színe a gyűrűn lenyűgöző megjelenést biztosít.

A howlit gyűrű békés és nyugodt környezetet teremt, és segít enyhíteni a stresszt. A howlit ásványok természetes, fehér márványos mintájukkal egyedivé teszik a gyűrűt.

A jáspis gyűrű az erő és a bátorság szimbólumai. Az ásvány határozott megjelenése erős jelenlétet biztosít, és segíthet a kitartásban és a célok elérésében.

Az ónix gyűrű a védelmet és a biztonságot jelképezik. Az ónix ásványok fekete színe kifinomult megjelenést adnak a gyűrűnek, amely időtlen eleganciát kölcsönöz.

A tigrisszem gyűrű a bátorságot és az önbizalmat erősítik. Az ásványok színe aranysárga, amely egy meleg és kellemes megjelenést ad a gyűrűnek.

A rózsakvarc gyűrű a szeretet és a gyengédség szimbóluma. A rózsakvarc ásványok finom rózsaszínje romantikus és szépséges megjelenést adnak a gyűrűnek.

Mindegyik gyűrű bőrbarát rozsdamentes acélból készül, amely nem kopik és nem színeződik el, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig élvezheti majd szépségét. Az ásványok átmérője 6 mm és 8 mm-es nagyságú.

Válaszd ki kedvenc ásvány gyűrűdet, és érezd magad különlegesnek és egyedinek. heart

Rendezés: